TID
TIL

TABU

TId til tabu en Kampagne lanceret i samarbejde med 6 stærke sjæle. Målet er at sætte fokus på at snakke mere om sit tabu. For kun på den måde, vil ordet tabu forsvinde. 

Friendley ønsker at bakke op i kampen mod tabuet og giver derfor adgang til vores platform ganske gratis med kampagnekoden TIDTILTABU

Er en Kampagne lanceret i samarbejde med 6 stærke sjæle. Målet er at sætte fokus på at snakke mere om sit tabu. For kun på den måde, vil ordet tabu forsvinde. 

 

På vores facebookside vil du i de kommende uger, kunne se og høre de 6 stærke sjæle snakke åbent og ærligt om deres forløb og sygdom. 

Klik her for at komme til friendleys facebookside

Friendley ønsker at bakke op i kampen mod tabuet og giver derfor adgang til vores platform ganske gratis med kampagnekoden TIDTILTABU

På vores platform vil du kunne snakke åbent om dit ”tabu” med andre ligesindet. Vi ønsker at give jer muligheden for råd og sparring i hverdagene igennem et stort fællesskab og stærkt netværk. 

Hvad end om du er ensom, sygdomsramt, handicappet eller pårørende. 

 

Du er nemlig ikke alene! Flere deler sine historier om ”tabu”. Vær’ med i kampen og del dit med #TIDTILTABU

 

For hver ”tabu” der bliver delt, giver vi endnu flere gratis medlemskaber. 

 

”Det er kun når vi tør tale om tingene at de kan aftabuiseres” Udtaler Antoniett Vebel Pharao, som er et af de stærke sjæle der er med i kampagnen og stiller sig op og fortæller sin historie. 

At tale om sit tabu, sin udfordring eller sin sygdom kan skabe mere viden og forståelse. Ikke kun for sine omgivelser, men også for sig selv.

 

Det er på tide at vi står sammen. Gå ind i kampen mod tabuet, og vis andre at de ikke er alene. 

 

For sammen står vi stærkere.

 

*Koden gælder pr. bruger og uendelig. Dog er der et max antal.  

#tidtiltabu